Ainulindalë

Forum van het Tolkien Genootschap Unquendor
It is currently 22 Nov 2017, 09:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Imagicon 4.0 - AFGELAST
PostPosted: 30 Nov 2016, 19:29 
Offline
User avatar

Joined: 01 Apr 2014, 15:13
Posts: 48
Tot onze grote spijt moeten wij vandaag helaas mededelen dat Imagicon 2017 niet door zal gaan. De redenen hiervoor zijn, in het kort, de volgende: de enorme explosie aan concurrerende evenementen van de afgelopen drie jaar, het feit dat Stichting Imagicon een kleine stichting is met (helaas) een kleine geldbuidel, en dat wij dit jaar organisatorisch gezien een en ander niet rond kunnen of zullen gaan krijgen. Ook komt, zoals men dat noemt, het echte leven op de eerste plaats. Werk, familie/gezin en opleidingen zullen altijd voorrang krijgen boven vrijwilligerswerk, wat het organiseren van Imagicon in feite is.

Dit betekent echter niet dat Imagicon als conventie op zal houden te bestaan, of dat de Stichting zichzelf op zal heffen. Imagicon wordt voor nu op hiatus gezet, maar de Stichting zal zich toe gaan leggen op het organiseren van kleinere activiteiten, waarvan de eerste waarschijnlijk in 2018 plaats zal vinden. Wij blijven contact houden met onze fantastische vrijwilligers (o.a. via de Facebookgroep), wij blijven actief op onze Facebookpagina posten en we benadrukken nogmaals dat Imagicon, als concept, als conventie, NIET volledig zal verdwijnen. Wij blijven de ontwikkelingen in het conventie landschap in de gaten houden, en wanneer wij van mening zijn dat er weer ruimte is voor Imagicon, zullen we zeker terugkeren. Via onze inbox, de pagina en de Facebookgroep blijft het bestuur benaderbaar voor ideeën, suggesties en opmerkingen voor activiteiten en/of een toekomstige Imagicon.

Persoonlijke noot (Diana): Deze beslissing heb ik gesteund, met enorm veel pijn in mijn hart en verdriet, omdat Imagicon een droom was (en nog steeds is) van een gewone fan, die niets liever wilde en nog steed wil dan iets prachtigs creëren waar fans elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar creatief kunnen zijn en meer kunnen leren over hun fandoms. Drie jaar lang heb ik mogen genieten van de dankbaarheid van onze bezoekers, en de mensen die het eerste jaar aanwezig waren weten hoezeer hun blijdschap mij toen heeft geraakt (en in de jaren daarop bleef raken, ook al hield ik mijn tranen misschien wat beter binnen).

En dank jullie, allemaal, voor de steun, het enthousiasme en de liefde. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat er een tijd en een plaats zal zijn voor Imagicon 4.0. Ik mis jullie nu al.

Diana van der Pluijm, voorzitter Stichting Imagicon

P.S. Praktische mededeling: Mensen die een kaartje hebben gekocht zullen binnenkort hun geld terugkrijgen, onze penningmeester zal daar persoonlijk op toezien.

_________________
Imagicon, 15 oktober 2016 (SF, Fantasy, Comics, Horror)
http://www.imagicon.nl
http://blogimagicon.tumblr.com
https://twitter.com/Imagicon_NL
http://www.facebook.com/ImagiconNL
http://www.facebook.com/groups/ImagiconNL


Last edited by Imagicon on 02 May 2017, 12:24, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: 02 Feb 2017, 17:24 
Offline
User avatar

Joined: 01 Apr 2014, 15:13
Posts: 48
Zoals gezegd wordt op 4 november de vierde editie van Imagicon gehouden. Vanaf vandaag kun je tot 1 juli voor heel aantrekkelijke tarieven tickets kopen! We beginnen zelfs met een speciale Valentijnsactie: Koop nu een Valentijnsticket voor jou en jouw partner voor slechts €25,00! Deze actie loopt (uiteraard) tot en met dinsdag 14 februari. Ga snel naar onze ticketshop via onze website of volg gewoon deze link: https://wetickets.nl/shop/1372/imagicon ... rame=false

Dan nog iets heel anders: Draag je Imagicon een warm hart toe, overweeg dan om 'Vriend van Imagicon' te worden! Voor minimaal €40 per jaar ben je een Vriend van Imagicon. Je krijgt dan een paar maanden voor Imagicon jouw ticket thuisgestuurd en jouw financiële bijdrage wordt gebruikt om leuke activiteiten voor onze bezoekers te organiseren. Belangstelling? Bezoek dan http://www.imagicon.nl/vriendenvanimagicon.htm.

Tot ziens op Imagicon!

_________________
Imagicon, 15 oktober 2016 (SF, Fantasy, Comics, Horror)
http://www.imagicon.nl
http://blogimagicon.tumblr.com
https://twitter.com/Imagicon_NL
http://www.facebook.com/ImagiconNL
http://www.facebook.com/groups/ImagiconNL


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group